|   | 
  • SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR


    SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR
    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mükremin Sürücü, düzenlediği toplantıda Sosyal Güvenlik Haftası?nın belirlenen programlar ile kutlanacağını söyledi.

     Özel bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü, personellerinin ve vatandaşların Sosyal Güvenlik Haftası?nı kutladı. SGK olarak vatandaşlara etkin ve iyi hizmet verebilmek için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Sürücü, ilçelerde Sosyal Güvenlik Merkezleri?nin açıldığını ve merkezlerin vatandaşlara ilçelerde hizmet verdiğini kaydetti.
    Bilgi işlem teknolojisine önem verdiklerini belirten Sürücü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ?Kurumumuzda hizmetlerin kalitesini arttırmak ve bilgi işlem teknolojilerini en üst düzeyde kullanabilmek için yoğun bir çalışma yapılmaktadır. Bu çalışmalar sayesinde işlemler kısa bir sürede neticelendirilebilmekte ve vatandaşlarımız müdürlüklerimize gelmeden kurumumuzla ilgili bilgilerini Türkiye.gov.tr sitesinden PTT?den alınacak e-devlet şifresiyle veya kurumumuz web sitesinin e-hizmetler menüsünden öğrenebilmektedirler. Bu sitelerden aldıkları aylık miktarı, varsa kesinti miktarı, muayene ücretleri, sigortalı gün sayıları hakkında bilgi alabilmekte, aylık aldığı banka değişikliği gibi işlemleri kendileri yapabilmektedir.?
    İşverenlerin kayıt dışı istihdam konusunda hassasiyet beklediklerini ifade eden Sürücü, ?Vatandaşlarımıza daha mutlu ve güvenli bir gelecek ortamı oluşturulabilmesi için başta işverenlerimiz olmak üzere tüm kesimlerden kayıt dışı istihdam konusunda hassasiyet bekliyoruz. Kayıtlı istihdam arttıkça kurum kaynakları artacak, buna paralel olarak sunduğumuz hizmetlerin de kalitesi yükselecektir? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.