|   | 
  • Spor Merkezleri Açıldı


    Spor Merkezleri Açıldı
    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor merkezlerinin açılışı yapıldı.Atatürk Spor Salonu'nda saygı duruşunda bulunulmasının ve İstikal Marşı'nın okunması ile başlayan törene, Vali Yardımcısı...

    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor merkezlerinin açılışı yapıldı.
    Atatürk Spor Salonu'nda saygı duruşunda bulunulmasının ve İstikal Marşı'nın okunması ile başlayan törene, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve spor okullarına katılan öğrenciler ve aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, sporun öneminden bahsetti. Eskici, "Toplumların yeni dünya içerisindeki yerlerini alabilmeleri ve gelişmeleri ayak uydurabilmelerine bağlıdır. Devletler sanayi alanında, ekonomi alanında, teknoloji alanında ne kadar gelişirse gelişsin, barındırdığı milletlerin ruhsal ve kişisel olarak da geliştirmek zorundadır. Büyüyen, gelişen ve genç nüfusa sahip Türkiye'miz de gençlik ve spor faaliyetlerinin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Spor artık bir ihtiyaçtan çok yaşamın bir parçası ve insanlar ile toplumlar arası diyaloğun önemli bir aracı haline gelmiştir" dedi.
    Düzenlenen açılış programı, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesi ile devem etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.