|   | 
  • STATÜ ATLAMAK İÇİN SAHTE DİPLOMA DÜZENLEDİ


    STATÜ ATLAMAK İÇİN SAHTE DİPLOMA DÜZENLEDİ
    (İHA) - Kayseri?de statü atlamak için sahte diploma düzenleyen bir kişi, yapılan yargılama sonrasında beraat etti.

     Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi?nde görülen davada ?Sahtecilik ve dolandırıcılık? suçundan yargılanan E.A. ve avukatı hazır bulundu.
    Mahkeme Başkanı, E.A.?nın çalıştığı iş yerinde üniversite mezunu olduğunu söylediğini ve Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi adına hazırladığı diplomanın fotokopisini yetkililere verdiğini, yapılan kontrollerde soğuk damganın bulunmaması nedeniyle diplomanın sahte olduğunun belirlendiğini söyledi.
    Mahkeme Başkanı, E.A. hakkında kamu davası açıldığını belirterek savunmasını istedi. E.A. ise yaptığı savunmasında, eşinden boşandığını anlatarak, ?Ekonomik sıkıntı çekiyordum. Yüksek maaş almak ve statü atlamak için diplomayı düzenledim. Amacım kimseye zarar vermek değildi? dedi.
    Yapılan yargılama sonrasında E.A.?nın beraatine karar verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.