|   | 
  • Tolunay Kafkas: "Oynayacağımız en zor maçtı"


    Tolunay Kafkas:
    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbulspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, kalan maçlar içerisindeki en zor maçı geride bıraktıklarını söyledi.

    Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında karşılaştığı İstanbulspor’u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Çok kritik bir maçtı. Oynayacağımız en zor maçtı. İlk yarı oldukça iyi geçti. Oyun anlayışımızı tamamen yansıtabildik. İkinci devre kötü başladık. Rehavet bize pahalıya mal olabilirdi. Yediğimiz ikinci golden sonra oyun bizim anlayışımızın dışına çıktı" dedi.

    Fatih Tekke: “Küçük hatalarımızın maliyeti fazla oldu”

     

    İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, MKE Ankaragücü maçının ardından, etkili oynadıklarını fakat küçük hatalar sebebiyle kaybettiklerini ifade etti.
    Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında İstanbulspor, deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 3-2 yenildi. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Maçın 90 dakikası kesinlikle skorla eşdeğer değil. Çok üstün oynadığımız, bütün planlarımızın örtüştüğü bir maç oldu. Çok etkili olduk. Keşke bugünkü oyunumuzu puan ya da puanlarla taçlandırabilseydik. Küçük hatalarımızın maliyeti fazla oldu. Lige tutunmaya çalışıyoruz. Çok çalışıyoruz. 10-12 puanın bizi ligde tutacağına inanıyorum. Üzgünüz” ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.