|   | 
  • Troy Kart nedir ve nereden alınır?


    Troy Kart nedir ve nereden alınır?
    Troy kart, Türkiye’nin ilk yerli ödeme sistemidir.

    Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen Troy, kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart hizmeti sunan bir ödeme sistemidir. Troy kartın köşesinde kendine özgü logosu bulunur ve tüm finansal işlemler Troy aracılığıyla gerçekleştirilir.
     
    Troy kart, Visa ve MasterCard gibi diğer büyük ödeme sistemleriyle uyumlu olarak çalışır, bu da kullanıcılara yurt içi ve yurt dışında geniş bir alışveriş ağına erişim sağlar.
     
    TROY, Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (“BKM”) tarafından kurulmuş ve işletilmektedir. BKM, TROY'un faaliyetleri için gerekli izinleri alarak kartlı sistem kurma yetkisine sahiptir.
     
    Aynı zamanda BKM'nin ödeme sistemleri işleticiliği gibi bir başka faaliyeti bulunmaktadır ve bu nedenle Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından onaylanmıştır.
     
    Eğer isterseniz, mevcut kartlarınızı değiştirebileceğiniz gibi, bankanızdan TROY logolu yeni bir kart talep edebilirsiniz.
     
     
    Haber: Talha Murat Sürmen



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.