|   | 
  • TÜM-İŞ DER Meslek Sahibi Yapıyor


    TÜM-İŞ DER Meslek Sahibi Yapıyor
    Kayseri Tüm İşçiler Derneği (TÜM-İŞ DER) çatısı altında faaliyete başlayan Kayseri Çalışanları Sürekli Eğitim Merkezi (KAYÇA-SEM) düzenlediği kursla gençleri meslek sahibi yapıyor.

     Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı belgelerin verildiği kurs hakkında bilgiler veren Kurs İdarecisi Enes Aydemir, ?Yaptığımız incemelerde bir yandan iş arayan çok bir yanda da vasıflı eleman arayan işveren çok. Burada insanlarımızın yaşadığı soruna çözüm olmak amacıyla meslek sahibi yapmak için kurs açtık. Bu sayede iş arayan kardeşlerimize hem de işverene destek olduk.? dedi. 
    Aydemir, KAYÇA-SEM?in ilk olarak bilgisayar tasarım üzerine solidworks kursu neticesinde öğrencilerine MEB onaylı sertifikalarını verdiklerini hatırlatarak, temel bilgisayar ve Autocad kursuyla da meslek edindirmeye devam ettiklerini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.