|   | 
  • TÜMKAYDER 2. MANTI FESTİVALİ


    TÜMKAYDER 2. MANTI FESTİVALİ
    2 Haziran 2013 Pazar günü Tüm Kayserililer olarak yeniden meydanlara iniyoruz.

     GELENEKSEL 2. KAYSERİ MANTI FESTİVALİ'ni yine Esenler Dört Yol Meydanı'nda başkanı olduğum TÜMKAYDER önderliğinde İstanbul'da faliyet gösteren 42 derneğimiz le birlikte gerçekleştireceğiz. 
    2 Haziran Pazar 15-19.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz 10 bin kişiye mantı ikramının yapıcağı Kayseri Mantı Festivali'nde geçen sene olduğu gibi muhteşem geçmesi için onlarca hazırlık yapıyoruz. 
    Sayın Bakanımız Taner Yıldız, Kayseri Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki başta olmaz üzere vekillerimizin hazır bulunacağı Manti Festivalimize spor, sanat ve iş dünyasından çok sayı da isimde katılacak. 
    Geçen yıl olduğu gibi TV Kayseri'den canlı yayınlanacak organizasyonda Mehteran başta olmak üzere çok sayıda sanatçımız Kayserililerin bu buluşkasına katkı yapacak. Geçen yıl olduğu gibi çok sayıda Radyo programcısı, ulusal tv kanalı ve medya yine organizasyonumuza deste verecek.
    Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ve diğer sponsorlarımızın katkılarıyla İstanbul'da Tüm Kayserililer olarak keyifli ve coşkulu bir 2 Haziran günü yaşayacağız. 
    Sizleri de bekleriz.. 
    Aramızda görmekten ve misafir etmekten gurur duyarız.

    TÜMKAYDER BAŞKANI
    FATİH DOĞAN



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.