|   | 
  • ÜNİVERSİTE GÜVENLİĞİNE YANGIN EĞİTİMİ


    ÜNİVERSİTE GÜVENLİĞİNE YANGIN EĞİTİMİ
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Erciyes Üniversitesi'nde görevli güvenlik personeline 'Yangın Güvenlik Önlemleri' konulu eğitim semineri verildi.

     Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen eğitim seminerine, üniversitenin güvenlik görevlileri katıldı ve sunumu dikkatle dinledi. Seminerde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim ve Halkla İlişkiler Amiri Yasin Öz, yangınlarda dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda detaylı bilgi verdi. Maddi ve manevi kayıpları en aza indirmek için dikkat edilmesi gerekenleri sıralayan Öz, "Her yıl binlerce insan yangınlar nedeniyle hayatını kaybediyor. Bizim amacımız, herhangi bir yangınla karşılaştığınız zaman nasıl müdahale edeceğinizi sizlere anlatabilmek". dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.