|   | 
  • VALİ'DEN ESPİRİLİ TWEET


    VALİ'DEN ESPİRİLİ TWEET
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, okulların tatil edilmesiyle ilgili Twitter hesabından esprili bir tweet attı.



    Kayseri
     Valisi Orhan Düzgün, okulların tatil edilmesiyle ilgili Twitter hesabından esprili bir tweet attı. Düzgün, bidonu davul gibi kullanan ve halay çeken öğrencilerin bulunduğu bir fotoğraf yayınlayarak altına "Tatil haberini duyan sevgili çocuklarımız" mesajını yazdı. 


    Sosyal medyayı yoğun şekilde kullanan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kentle ilgili çok sayıda olayı da Twitter hesabından duyuruyor. Düzgün, etkili olan kar ve soğuk hava haberlerini de bu hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Vali Düzgün?ün paylaştığı bir fotoğraf ve altındaki mesaj okulların tatil edilmesi haberine espri kattı. Boynuna astığı bidonu davul olarak kullanan ve karşısında 2 çocuğun halay çektiği fotoğrafı paylaşan Düzgün, bu fotoğrafın altına da şu mesajı yazdı: "Tatil haberini duyan sevgili çocuklarımız". Vali Düzgün?ün bu tweeti 745 takipçisi tarafından paylaşıldı



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.