|   | 
  • VALİ DÜZGÜN'DEN HAYATA DAİR AÇIKLAMALAR


    VALİ DÜZGÜN'DEN HAYATA DAİR AÇIKLAMALAR
    Yılın son Günü'nde dikey çizgi programının stüdyo konuğu olarak huzur Şehri Kayserimizin mütevazi valisi Sayın Orhan Düzgün ve psikolog eşi gül hanımefendiyi ağırladı.

    insan toplum ve aile konulu programda toplumun bel kemiği olan ailede huzuru temin için beş kuralını hatırlatarak sevgi saygı sabır sadakat ve sorumluluk mutlaka olmalı ve Gençlere Evliliğin ilk iki yılında daha fazla tahammüllü etmelerini tavsiye ederken bu Süreci birbirlerini Tanıma aşaması olduğundan sorunların kaçınılmaz olmasından bahsetti.anne babalara ise çocuklarına vakit ayırmalarını birlikte vakit geçirmenin mutlaka yollarını bularak geleceğin teminatı Gençler'in sağlıklı bireyler olması için maddi ihtiyaçları karşılamanın yeterli olmayacağını çocuklarımızı sanal aleme teslim etmememiz onlara sevgimizi mutlaka hissetirmemiz gerektiği üzerinde durdu.Yirmi bir yıllık evliliklerinin mutlu ve huzurlu olmasındaki formülü fedakarlık ve Anlayış olduğumu vurgulayan Sayın valimize Şeyma Hanım'ın bu evliliğinizde ve işinizdeki başarınızda eşinizin payını yüzdeye vurulacak olursa % 50 diyebilirmiyiz sorusuna centilmenlik örneği göstererek %51 diye cevap verdi.Kayserini dışarıdan bakıldığında cimri tutumlu kaba gibi bir imajı olduğunu fakat bu imajın yanlış yansıtıldığından Kayserili Vatandaşlarımızın samimi sıcak kibar Cömert fedakar ve mütevazî insanlar olduğunu Kayseri'de çalışmaktan kendisinin çok huzurlu mutlu olduğunu söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.