|   | 
  • VALİ DÜZGÜN'ÜN BABALAR GÜNÜ MESAJI


    VALİ DÜZGÜN'ÜN BABALAR GÜNÜ MESAJI
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün 'Babalar Günü' münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

     Vali Orhan Düzgün yayınladığı mesajında, tüm babaların 'Babalar Günü'nü kutlayarak, "Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı, gösterdikleri özverilerle bir fedakarlık timsali olan babalarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturmaktadırlar. Saygıyla, sevgiyle her zaman anılması gereken babalar, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımızdır. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babaların büyük sorumlulukları ve görevleri vardır" dedi.
    Vali Düzgün mesajında şu ifadelere yer verdi: "Babaların öncelikli isteği ve dileği çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir. Onlar için en büyük mutluluk, çocuklarının mutlu olduğunu görebilmektir. Bu yolda gösterdikleri tüm gayretler takdire layıktır. Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklarını büyük bir özveri ile yerine getirerek hiçbir karşılık beklemeden, şefkat ve sevgiyle bizi hayata güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayrete mutlulukla sarf eden tüm babalarımızın Babalar Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.