|   | 
  • VALİLİKTEN ÜST GEÇİT AÇIKLAMASI


    VALİLİKTEN ÜST GEÇİT AÇIKLAMASI
    Kayseri-Malatya karayolunda meydana gelen kazaların önlenmesi ve vatandaşların karşıdan karşıya güvenli şekilde geçebilmeleri için üst geçit yapılmasına karar verildi.

     Valilikte yapılan toplantıda Vali Vekili Erdoğan Aygenç, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Baylar ve Şirintepe Mahallesi sakinleri bir araya geldi.
    Toplantının ardından Vali Vekili Erdoğan Aygenç yaptığı açıklamada, ?Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak ve kazaların önüne geçebilmek için Kayseri-Malatya karayolunda bir üst geçit yapılması kararlaştırılmıştır. Karayolları 6. Bölge Müdürlüğünce yapımına hemen başlanacak olan üst geçit, 28 Temmuz 2013 tarihinde bitirilerek hizmete açılacaktır? ifadelerinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.