|   | 
  • Yalçın Ayhan, Beşiktaş'la Anlaştı


    Yalçın Ayhan, Beşiktaş'la Anlaştı
    Beşiktaş'ın gündeminde bulunan ve Kasımpaşa'yla olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren Yalçın Ayhan, siyah-beyazlı kulüple anlaşmaya vardı.

    Bir dönem Galatasaray forması da giyen ve son iki sezondur Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa'da top koşturan Yalçın Ayhan, Beşiktaş ile anlaştı.

    "YALÇIN, BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞMIŞ"

    Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Yalçın Ayhan, Beşiktaş dışında bir çok kulübünde transfer listesinde bulunuyordu. Yalçın Ayhan için transfer girişiminde bulunan Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Eurosport.com Türkiye'ye açıklamalarda bulundu. Yalçın Ayhan'ı takıma katmak için futbolcunun kendisi ile görüştüğünü doğrulayan Ziya Eren, başarılı stoperden "Beşiktaş ile anlaştım." cevabını aldığını belirtti.33 MAÇTA 1 GOL

    Son iki sezondur Kasımpaşa forması giyen Yalçın Ayhan geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 33 maçta forma giymiş ve bir gol atmıştı. 32 yaşındaki tecrübeli stoperin kariyerinde ayrıca Galatasaray, Gaziantepspor, Orduspor, Kayseri Erciyesspor, İstanbulspor ve Manisaspor bulunuyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.