|   | 
  • Yaşlılar, oy kullanmaya çocukları ve torunlarının yardımıyla geldi


    Yaşlılar, oy kullanmaya çocukları ve torunlarının yardımıyla geldi
    12. cumhurbaşkanı seçimi için Kayseri?de de sabah saatlerinde oy kullanılmaya başlandı.

     12. cumhurbaşkanı seçimi için Kayseri?de de sabah saatlerinde oy kullanılmaya başlandı. Gününü aile ziyaretleri ve mesire alanlarında geçirecek olanlar ilk saatlerde oy kullanmaya geldi. Yaşlılar ise çocukları ve torunlarının yardımıyla sandık başına gitti ve oylarını kullandı. 

    Kayseri şehir merkezindeki oy kullanma işleminin başlamasıyla birlikte sabah saatlerinde yoğunluk oldu. Oy kullanmak için sabah saatlerini tercih edenler, gün içinde aile ziyaretlerinde bulunacaklarını ve mesire alanlarına gideceklerini ifade ettiler. Yaşlılar da oy kullanacakları okullara çocukları ve torunları tarafından getirildi. Yürümekte zorlanan yaşlıların kimileri zemin katta sandık görevlilerinin gelmesiyle oy kullandı. Kimileri de sandığın bulunduğu kata merdivenlerden zorlanarak çıkıp indiler. 

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de oyunu Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi?nde kullandı. Başkan Özhaseki, eşi ile birlikte geldiği okuldaki 1024 nolu sandıkta oyunu kullanarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.