|   | 
  • YAZ KIYAFETİ UYGULAMASI 15 MAYIS'TA BAŞLIYOR


    YAZ KIYAFETİ UYGULAMASI 15 MAYIS'TA BAŞLIYOR
    Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmeliğinin 11. maddesi gereğince Yaz Kıyafeti uygulamasına, 15 Mayıs 2013 tarihinde başlanacağı ve uygulamanın 16 Eylül 2013 tarihinde sona eireceği bildirildi.

     Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, ''Başbakanlık Genelgesi ve Yönetmelik esaslarına göre; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine dair Yönetmeliğin 5. Maddesinde, Kadınlar ve Erkekler için belirtilen hususlar dikkate alınacaktır. Ancak erkek personellerin mahallinde ceketsiz, uzun veya kısa kollu gömlek ve kravatsız olarak çalışmalarına 2007/14 Başbakanlık Genelgesi gereği müsaade edilmiştir. Arazide ve atölyede çalışan teknik personelin kılık ve kıyafeti, ilgili daire müdürlüklerince belirlenecek, büro çalışanları da yukarıdaki hususlara uyacaktır. Kaymakamlar, Daire Müdür ve Amirleri personelin kılık ve kıyafetini yakından takip ve kontrolde gerekli dikkati gösterecek, denetimde bulunacaklardır. Normal kıyafet düzenine, aksine bir emir olmadıkça mevsim özelliklerine göre 16 Eylül 2013 Pazartesi günü geçilecektir'' denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.