|   | 
  • YÜK TRENİNİN ÖNÜNE,ÖLÜME ATLADI


    YÜK TRENİNİN ÖNÜNE,ÖLÜME ATLADI
    Kayseri'de yük treninin önüne atlayan 52 yaşındaki Ali Gürbüz, öldü.

    Kayseri'de yük treninin önüne atlayan 52 yaşındaki Ali Gürbüz, öldü.

    Merkez Kocasinan İlçesi Kayseri Şeker Fabrikası'ndan geçen geçen Ahmet Yaşar yönetimindeki 23 bin 129 sefer sayılı yük treni, pancar rampası yakınlarında aniden önüne çıkan Ali Gürbüz'e çarptı. Gürbüz, ezilerek öldü.

    Gözaltına alınan makinist Ahmet Yaşar, polise verdiği ifadede, "Ulukışla'dan aldığımız boş vagonları Kayseri'ye getiriyordum. Şeker Fabrikası içerisinden geçerken, önüme aniden biri çıktı. İki elini havaya kaldıran ve rayların ortasında duran şahsa çarpmamak için fren yaptım ama hemen duramadık" dedi.

    Cumhuriyet Savcısı'nın ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Ali Gürbüz'ün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yük treni ise Kayseri Garı'na doğru hareket etti. Yetkililer, Ali Gürbüz'ün bir süreden beri evine gitmediği ve ailesi tarafından 20 gün önce kayıp başvurusunun yapıldığını, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.