|   | 
  • Zamantı Tüneli'nden Çıkan Kaynak Suyu Gazi Beldesine Bağlandı


    Zamantı Tüneli'nden Çıkan Kaynak Suyu Gazi Beldesine Bağlandı
    Kayseri'nin Develi ilçesinde Zamantı Tüneli çalışması sırasında çıkan kaynak suyu, Gazi beldesinde vatandaşların kullanımına sunuldu.

     Zamantı Tüneli'nden Develi ilçesi Gazi, Zile, Sindelhöyük beldeleri ve grup köyler ile Yeşilhisar ilçesine verilecek içme suyunun şebekesi ile yerleşim birimi bağlantısı ilk olarak Gazi beldesinde yapıldı. Belde halkı yıllardır özlenen suyun nihayet kasabada ev ve iş yerlerinden içilmeye başlanmasından dolayı emeği geçenlere ve katkısı olanlara teşekkür etti. 

            Gazi Belediye Başkanı Bayram Güllü, "Dünyanın en kaliteli olan suyunu Cenab-ı Allah nasip etti. Yıllardır hasretini çekmiş olduğumuz bu içme suyuna kavuşmuş bulunuyoruz. Şu anda kasabamız depolarına bu suyu cazibeli olarak bağladık ve kasabamız halkının evlerinden dünyanın en kaliteli suyu şarıl şarıl akmaktadır." dedi. 

            "Dünyada birinci kalitede olan su Fransa?da, ikinci kaliteli olan su bizim Zamantı Tüneli'nden çıktı." diyen Güllü, "Bu tünelde temel atımından başlayıp şu ana kadar emeği geçen herkese başta Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bey?e, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey?e, Kayseri milletvekillerimize ve Kayseri eski milletvekilimiz Mustafa Şahin Bey'e, Develi Belediye Başkanımız Recep Özkan ve Sultan Sazlığı Milli Parkı Çevre Belediyeleri Birliği'ne, DSİ yetkililerine bu tünelin açılmasında emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum Afiyet olsun." diye konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.