|   | 
  • Zirvede Kar Kalmadı


    Zirvede Kar Kalmadı
    Kayseri?de 47 dereceye kadar ulaşan aşırı sıcaklar nedeniyle Erciyes Dağı'nın zirvesindeki beyaz kar örtüsü de tamamen eridi.

    Kayseri?de 47 dereceye kadar ulaşan aşırı sıcaklar nedeniyle Erciyes Dağı'nın zirvesindeki beyaz kar örtüsü de tamamen eridi. 

    Kayseri şehir merkezinde, Temmuz ve Ağustos aylarında ölçülen hava sıcaklıkları 47 dereceye kadar ulaştı. 40 derece ve üstündeki sıcaklıklar Erciyes Dağı?ndaki beyaz kar örtüsünü de tamamen eritti. Dağın zirve kısımları ve yüksek kesimlerinde yer alan buzulların da sıcaktan etkilendiği ifade ediliyor. Ağustos ayının mevsim normalleri üzerinde sıcak geçtiğine dikkat çeken meteoroloji uzmanları, sıcak havaların biraz daha etkili olacağını ifade ediyor. Son günlerde yağan yağmur geçici olsa da serinlik sağladı. Ancak yağıştan sonra hava sıcaklıkları yine 40 derece ölçüldü. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.