|   | 
  • ZİRVEDE UÇURTMA FESTİVALİ


    ZİRVEDE UÇURTMA FESTİVALİ
    Gençlik Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erciyes Uçurtma Festivali düzenlendi.

     Erciyes Tekir Yaylası'nda gerçekleştirilen festivale katılan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler ile festivalin düzenleneceği alana taşınırken öğrencilere uçurtmaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtıldı.
    Rengarenk uçurtmalarını havalandırarak oldukça keyifli anlar yaşayan öğrenciler, günün sonunda kendilerine böylesine güzel bir etkinliği düzenleyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.
    Festival hakkında açıklamalar yapan Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı Erciyes Uçurtma Festivali'ni geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek "Bu festival ile çocukların ve gençlerin kapalı ortamlardan çıkararak Erciyes Dağı'nın temiz havasında kaynaşmalarını istiyoruz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.