|   | 
  • A Milli Takım Ermenistan maçı için Eskişehir’de


    A Milli Takım Ermenistan maçı için Eskişehir’de
    8 Eylül’de Ermenistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, maçın oynanacağı Eskişehir’e geldi.

    2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde 8 Eylül Cuma akşamı 21.45’te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Türkiye-Ermenistan mücadelesi için A Milli Futbol Takımı Eskişehir’e geldi. A Milli takım kafilesini taşıyan ve İstanbul Havalimanından kalkan uçak, Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanı’na iniş yaptı.
     
    A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: 
    Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor) 
    Defans: Onur Bulut (Beşiktaş), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Merih Demiral (Al-Ahli), Ozan Kabak (TSG 1899 Hoffenheim), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mert Müldür (Fenerbahçe) 
    Orta saha - Forvet: Cengiz Ünder (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Stade Rennais), Halil Dervişoğlu (Galatasaray) 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.