|   | 
  • Milliler masada 3'te 3 yaptı


    Milliler masada 3'te 3 yaptı
    Lüksemburg'da devam eden Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası Erkekler Avrupa 1. Ligi'nin ikinci gününde A Erkek Milli Takımı grubundaki üçüncü maçında Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek F grubunu yenilgisiz lider olarak tamamladı.

    Milliler İsviçre ve Çekya galibiyetlerinin ardından grubundaki üçüncü maçında Bulgaristan'ı set vermeden 3-0 mağlup etti. Ahmet Li, Alexandrov'u 3-0, İbrahim Gündüz, Krastev'i 3-1, Talha Yiğenler ise Kodjabashev'i 3-2'lik setlerle mağlup edince, ay-yıldızlılar karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
    Öte yandan Avrupa Şampiyonası Bayanlar Avrupa 1. Ligi G Grubu'nda mücadele eden A Bayan Milli Takımı grubundaki ikinci maçında Galler'i 3-2 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Özge Yılmaz, Carey'e, Ece Haraç ise Hursey'e 3-2 kaybederken, Melek Hu, Thomas ve Carey'i 3-0'lık setlerle yenerek eşitliği sağladı. Son maçta Özge Yılmaz, Thomas'ı 3-2 mağlup edince, Milliler karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmış oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.