|   | 
  • Sigara yasağını delen iş yerlerine ceza yağdı


    Sigara yasağını delen iş yerlerine ceza yağdı
    2015 yılında Kayseri'de yapılan denetimlerde işletmelere tam 478 bin lira para cezası kesildi.

    Kayseri’de sağlık personeli, emniyet görevlisi ve belediye zabıtasından oluşan 21 mobil ekibin, 2015 yılında yaptığı 45 bin 900 denetim sonucunda toplam 20 işletmeye 478 bin lira para cezası kesildi.

     

    Yetkililer, 2015 yılında sigara denetimlerinde büyük bir artışın olduğunu, bunun da kesilen ceza sayısına ve miktarına yansıdığını ifade ediyor. Uzmanlar, sigaranın zararları noktasında son dönemde önemli bir farkındalığın oluştuğuna dikkat çekiyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.