|   | 
  • Sabahattin Sürmen

    TEBRİK DOLU DİKKAT!

    Süper Lig'de 7. Haftadayız…

    Süper Lig'in açılış karşılaşması 6 Ağustos'ta zorlu Beşiktaş ile deplasmanda başladı. 3 puanı son dakikada yediğimiz gol ile Kartal’a bırakıp döndük.

    Ardından İstanbulspor’u evimizde ağırlayarak 1 gol ile kazanan taraf biz olduk. Hanemize sezonun ilk 3 puanı yazdırmayı başardık.

    Üçüncü hafta yine İstanbul deplasmanı, bu sefer gülen taraf Başakşehir oldu. 2 gol ile üç puanı bırakıp üçüncü haftayı 3 puanla kapattık.

    Evimizde Giresunspor ile oynadığımız maçta 3 puanı üç gol ile alıp hanemize üç puan daha yazdırmayı başardık.

    Zorlu deplasman, 5. Haftada yeniden İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşılaştık. Bir deplasmandan daha puansız dönerken iki golle gülen taraf Fenerbahçe oldu.

    Sezonun 6. haftasında evimizde Antalyaspor’u ağırlarken tek golle üç puanı hanesine yazdıran ve evinde namağlup olarak 6. Haftayı 9 puanla tamamlamayı başardık.

    Ve…. Bu hafta… Deplasmanda ilk galibiyetimiz… İlk puanımızı 4 golle süsleyerek aldık.

    Kayserispor'umuzun teknik patronu Çağdaş Atan’ın oyun taktiğinde ya galibiyet ya mağlubiyet var. Yani ya hep ya hiç… 7 haftada 12 puan… Ne tarafından baktığınıza bağlı. Başarı olarak da görülebilir başarısızlık da… Benim bakış açımdan transfer tahtası kapalı olan bir takıma göre başarı. Hem de ayakta alkışlanacak bir başarı.

    Güzel rüzgarı arkasına alan konumundayız.

    8. Haftada ise Trabzonspor’u, geçen sezonun şampiyonunu ağırlayacağız. Evinde maç kaybetmemiş, gol yememiş ve puan kaybetmemiş bir takım olarak… Önümüz açık. Rehavete kapılmadan…. Çağdaş hocanın dediği gibi…. Sahada 11 yerine 12 kişilik oyun sergilemeye devam ederek… Şampiyondan alacağımız 3 puan bizim ligdeki pozisyonumuzu belirleyecek hafta olacak… En güzeli de bu olsa gerek. Cuma gününden karşılaşmaya çıkıp 3 puanı alıp balkondan diğer takımları izlemek… Tebrikler Kayserispor… Tebrikler Çağdaş hoca…. Tebrikler çocuklar…

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.