|   | 
  • TÜM-İŞ DER, sokakta aşure dağıttı


    TÜM-İŞ DER, sokakta aşure dağıttı
    Kayseri Tüm İşçiler Derneği (TÜM-İŞ DER), Muharrem ayı vesilesiyle derneğin bulunduğu sokakta aşure dağıttı.     Muharrem ayının birlik ve beraberlik duygularının revaçta olduğu bir dönem olduğunu belirten Dernek...

    Kayseri Tüm İşçiler Derneği (TÜM-İŞ DER), Muharrem ayı vesilesiyle derneğin bulunduğu sokakta aşure dağıttı.

        Muharrem ayının birlik ve beraberlik duygularının revaçta olduğu bir dönem olduğunu belirten Dernek Başkanı Şeref Bulut, 500 kişiye aşure dağıttıklarını söyledi. Sokaktaki vatandaşlara ve komşu işyerlerine aşure dağıtma geleneğini her yıl sürdüreceklerini belirten Bulut, bu adetin diyalog kurma adına güzel bir davranış olduğunu ifade etti. Bulut, "Aşure ikramından sonra pek çok komşumuzdan teşekkür aldık." dedi. Genel Sekreter Enes Aydemir de, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde insanları, aşure içindeki malzemeler gibi bir olmaya davet ediyoruz." diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.