|   | 
  • Helikopterler için su havuzları yapılıyor


    Helikopterler için su havuzları yapılıyor
    Bolu'nun Mudurnu ilçesinde muhtemel orman yangınlarına karşı havadan müdahale kapasitesini güçlendirmek amacıyla Vakıf Aktaş ve Hüsamettin Dere mevkilerinde 2 adet 800 ton kapasiteli su havuzu inşa ediliyor.

    Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğü, orman yangınlarına karşı havadan müdahale süresini azaltmak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında bölgeye 2 adet su havuzu kazandırıyor.
     
     
    Toplam 2 dönümlük alanı kapsayan proje doğrultusunda, stratejik öneme sahip noktalara yerleştirilen her biri 800 ton su kapasitesine sahip havuzlar, muhtemel yangın durumlarında bölgeye sevk edilen yangın söndürme helikopterlerinin su ikmalini hızlı şekilde yapabilmesine imkan tanıyacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.